5/11/13

Κάποιοι Πλήρωσαν Τους Φόνους
Προσπαθώντας να σκιαγραφήσω το προφίλ των δραστών στο έγκλημα του Ν. Ηρακλείου έκανα κατά τη γνώμη μου μια σημαντική διαπίστωση. Η μηχανή την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για την εκτέλεση των δυο παιδιών είχε κλαπεί περίπου πριν τέσσερις μήνες. Τότε όμως ούτε ο φόνος του Παύλου Φύσσα είχε συμβεί, ούτε αν θέλετε η επίθεση της ΧΑ στους αφισοκολλητές του ΚΚΕ.
Αυτό το γεγονός αυτόματα αποκλείει κάθε σενάριο αντεκδίκησης από τον εξτρεμιστικό αριστεριστικό χώρο για το φόνο του Παύλου Φύσσα, καθ’ ότι την εποχή που άρχισε να οργανώνεται το εγκληματικό κτύπημα δεν υπήρχαν τα κίνητρα στο αριστερό άκρο. Ο χρόνος κλοπής της μηχανής με την οποία διεπράχθησαν οι φόνοι κατά τη γνώμη μου παραπέμπει σε εγκληματική οργάνωση που εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Μόνο μια τέτοια οργάνωση θα φρόντιζε να έχει τα κατάλληλα μέσα ανά πάσα στιγμή ώστε να είναι έτοιμη να εκτελέσει όταν εμφανισθεί «πελάτης»!
Η δολοφονία λοιπόν των δυο παιδιών έγινε από πληρωμένους εγκληματίες, και αν κρίνω μάλιστα από την δυσκολία του εγχειρήματος, μάλλον δεν πρέπει να κόστισε πολύ. Γνωρίζοντας λοιπόν τα κίνητρα των εκτελεστών γεννάται το ερώτημα: ποιος θα πλήρωνε για την αποτρόπαια πράξη; ποιος έχει όφελος από το θάνατο δυο αθώων παιδιών που η νεανική παρόρμηση και απειρία τους οδήγησε στη ΧΑ;
Εδώ λοιπόν πρέπει να γίνουμε λίγο κυνικοί επειδή κυνικοί είναι οι οργανωτές αυτού του εγκλήματος, οι ηθικοί αυτουργοί.
Περιμένω λοιπόν τις επόμενες δημοσκοπήσεις.
Θέλω να δω κατ’ αρχήν αν συνεχίζεται η πτώση της ΧΑ.
Θέλω να δω τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.
Θέλω να δω και αυτά της ΝΔ.
Δεν υπονοώ τίποτα κατά των πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όμως κάπως ετσι χαλιναγωγείται η κοινή γνώμη, κάπως ετσι καλλιεργείται ο φόβος που οδηγεί σε συντηρητικές λύσεις. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει το παιχνίδι για τη διεκδίκηση της εξουσίας όμως κάποιοι δεν δίστασαν ούτε στο φόνο.
Ένα τέλος είναι το βέβαιο, ο φόνος των παιδιών δεν έγινε από το άλλο άκρο, όσα υπονοούμενα και αν αφήνουν κάποιοι.

4 σχόλια:

Άθεος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, φίλε μου! Πρέπει να τα πούμε και από κοντά, τρώγοντας και πίνοντας!

Dyer είπε...

Είμαι σε κατάσταση αναμονής φιλε μου.

Νίκος Π είπε...

Αυτά που γράφεις Dyer είναι μια από τις σκέψεις που κάναμε όλοι μας, δεν μπορούν όμως να τεκμηριωθούν ικανοποιητικά και έρχονται σε αντίθεση με το περιεχόμενο της επιστολής ανάληψης ευθύνης από την οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» που ανέλαβε τελικά την ευθύνη.

Dyer είπε...

Και γω μπορώ να συντάξω μια τέτοια επιστολή και να παρουσιάσω μια «πρωτοεμφανιζόμενη» οργάνωση που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη για ότι θες Νίκο.
Στην ανάρτηση εντοπίζω ένα στοιχείο που ενισχύει την άποψη ότι οι εκτελεστές ήταν επαγγελματίες και όχι αγανακτισμένοι αριστεροί. Από τις δημοσκοπήσεις τέλος των ημερών φαίνεται ότι έχουμε μια επιστροφή της ΧΑ και μια μικρή ενίσχυση των συντηρητικών επιλογών. Το συμπέρασμα δικό σου!