8/10/10

Καταναλώνουμε ότι παράγουμε


Ενενήντα προσωπικότητες από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ΑΕΙ, τους Δικηγορικούς, Τεχνικούς και Ιατρικούς Συλλόγους και Επιμελητήρια, τον Επιστημονικό, Καλλιτεχνικό κόσμο και τον Τύπο μαζί με Προέδρους των ανώτατων και ανώτερων Συνδικαλιστικών Οργάνων των εργαζομένων, Προέδρους Εμπορικών Επιμελητηρίων, Συλλόγων και Συνδέσμων του Εμπορίου και της Αγοράς κ.λ.π., πήραν την πρωτοβουλία να συγκροτήσουν ‘’Κίνημα Πολιτών’’ και με Προσκλητήριο να καλέσουν όλους τους Έλληνες να μετάσχουν στον αγώνα για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο καταστημάτων, να στηριχθεί ο εγχώριος τουρισμός, οι αγρότες μας, οι Έλληνες παραγωγοί.
Για την επιτυχία του αγώνα θα πρέπει να γίνει πράξη το σύνθημα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε», ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά.
Στο Προσκλητήριό μας υπενθυμίζεται ότι:
οι Έλληνες σχεδιαστές, τεχνίτες και εργαζόμενοι κατασκευάζουν ωραία, κομψά και καλής ποιότητας ρούχα , παπούτσια κ.λ.π. είδη.
η ελληνική διατροφή διαφημίζεται διεθνώς ως η πιο υγιεινή
η Ελλάδα εντάσσεται στις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες τουριστικές χώρες.
Συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή από τους
Κωνσταντίνα Μπέη, Υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς
Κώστα Μουτζούρη, Καθηγητή, τ. Πρύτανη ΕΜΠ
Γιάννη Παναγόπουλο, Πρόεδρο ΓΣΕΕ
Σπύρο Παπασπύρου, Πρόεδρο ΑΔΕΔΥ
Δημήτρη Παξινό, Πρόεδρο ΔΣΑ
Δημήτρη Ασημακόπουλο, Πρόεδρο ΓΣΕΒΕΕ
Βασίλειο Κορκίδη, Πρόεδρο ΕΣΕΕ
Πάνο Σόμπολο, Πρόεδρο ΕΣΗΕΑ
Έργο της Επιτροπής θα είναι ο συντονισμός του αγώνα και η συνεργασία με όλα τα ΜΜΕ για να φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας το Προσκλητήριο με σύνθημα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε».

Το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δίδει την πρώτη του συνέντευξη τύπου την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60) Σας προσκαλούμε στην πρώτη μας ‘’παρέμβαση’’ με τη δήλωση ότι για την επιτυχή πορεία του «Προσκλητηρίου» στηριζόμαστε και στην προσωπική σας ενεργή συμπαράσταση. H Συντονιστική Επιτροπή
Από το otanews


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: